Allt det ni inte ville veta om

Glenn

Jag är en trevlig typ född 1974 (bra årgång), 195cm lång, smal, blont hår och skägg.. (JajaJA.. jag SKA fixa foto ;)

Jag är intresserad av Datorer (Främst Amiga förstås) ,elektronik samt motorer.. helst MC då.. Jag kör för tillfället en Kawasaki EN500 '93, och en Yamaha XT600 '95. Självklart har jag A B* ** ** (s.k "A obegränsat") på körkortet, och funderar eventuellt på att köpa en Yamaha XJR1200 nästa år.
Bil ? Ja jo, även om jag föredrar MC så är det ju bra med en bil på vintern.. just nu kör jag en Honda CRX '84 , det är en semisportbil som är ganska rolig att köra och billig att äga.. den är tvåsitsig och har 100hk, vilket är rätt okej efterssom den väger under ett ton. Annars är jag sugen på en SAAB 9000 Turbo, men dom är tyvärr dyyra att äga, och sommartid kör jag ju helst motorcykel ändå..

Gillar även att lyssna på Musik , och har en mycket blandad musiksmak.. allt från Kim Wilde och Jennifer Rush, till Sisters of Mercy och L7..
En gång i tiden försökte jag även lära mej att spela gitarr.. men Njae.. gick väl inte lika bra som jag hade tänkt mej, men jag lärde mej iaf början av Stairway to Heaven och 'solot' i början av 'Sunday bloody Sunday' :) ..och dessutom var ju gitarrläraren söt (Hej Janakie) så.. ;)

Jag som person är väl ganska lugn och lågmäld, uppskattar folk som är ärliga och vänliga, jag har ganska bestämda åsikter, och ger inte mycket för folk som vänder kappan efter vinden.. ..Jag röker inte (Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra) , dricker inte speciellt mycket (det händer väl ibland men..) , men när jag gör det dricker jag främst Öl.. helst mellanöl, och favoriten blir nog Carlsberg Hof.

Just nu jobbar jag på Gestetner. Om du inte orkar klicka på länken för att ta reda på vad Gestetner gör för något, så är det ett företag inom "Digital dokumenthantering" eller "Digital management of documents" som det så fint heter :) I praktiken innebär detta faxar,scanners,kopiatorer vilka också kan vara nätuppkopplade, och då agera skrivare. allt från små bordskopiatorer till feta färgmaskiner.
..Det jag syslar med där är främst iordningställande av nya maskiner samt till viss del även reparationer/renoveringar av äldre maskiner.

I övrigt gillar jag djur, men ryggar lite för ansvaret för att ha egna.. Fram till alldeles nyss hade vi dock en en katt som blev ungefär 15 år och hette Cilla.. dock blev hon väldigt sjuk och vi var tvungna att avliva henne, vilket självklart var mycket tråkigt.

Detta är vad grafologi-apparat spottade ur sej när den undersökte min namnteckning:

KritiskMångsidigReslystenSkadegladHumoristisk
GemytligKärleksfullSnabb uppfattningImpulsivAmbitiös
OberoendekänslaSjälvupptagenFörförisk

Tycker det stämmer ganska bra, men är tveksam till Reslysten och förförisk :)

(Men det klart att det kan ju vara kul att resa ibland, särskilt med trevligt sällskap då. (Hej Camilla ;)

Vill du veta hur det gick när jag kastade Gris med Sofia ?

[Att bli fortsättad]


Tillbaka till hemsidan igen.