Sump-i-båten
SUMP-TVs konferensresa 1997
tillbringades ombord på Silja Lines stolthet Silja Europa.
Wow, dricka!!!Vi kom till Silja-terminalen kl 7.00 på morgonen och gick genast ombord och beställde frukost. Mackor, öl och long-drinks är aldrig fel på morgonkvisten. Konferensdax blev det efter en utflykt till tax-free butiken. Konferensen startade med lite allmänt tjafs av ordförande. Efter detta satte en seriös medlem igång med ett föredrag om kreativitet. Vad är kreativitet?
Helt plötsligt avbröts dock det viktiga föredraget av ett Silja-jon. En anställd pass-upp pockade på vår uppmärksamhet... Vad ville mannen? -Jo, servera oss diverse alkoholhaltiga drycker!!! Mycket bra. (Tydligen hade ordföranden beställt...)
Jag tycker...

En av punkterna som togs upp på konferens -97 var en alkohol och drogpolicy för SUMP-TVs sändningar 1998. Annat som diskuterades var web-skandaler och en handlingsplan för media under 1998-99. Eftersom diskussionerna fördes i intoxinerat tillstånd kom vi fram till en rad viktiga beslut. Då vi endast bokat tid i konferensrummet till klockan 13.00 blev vi utkörda då. (eller var det pga allsång o fylleskrål??)

Södertäljes pampar
På programmet stod föda och kosan styrdes mot kantinen. Ät och drick så mycket du vill....HEPP! Ett flertal medlemmar ville senare på eftermiddagen nyttja båtens bubbelpool för att fixa till sig inför dansen på kvällen. Men även i bubbelpoolen kan suget efter alkohol bli starkt. Några stycken medlemmar plus ordförande hade förberett sig med x antal glas B-vitamin. "Sumpen" Lundin krävde genast en cider av personalen och VIPS kom ett glas. Silja Europa gjorde allt för att få det beryktade SUMP-TV att trivas.
Rockmyten begär dryck

Varje medlem hade fått en raggningsreplik att bränna av under kvällen. Här skulle raggas brudar... Vi kan av sekretesskäl tyvärr dock ej redovisa resultatet. Under eftermiddagen och kvällen diskuterades nya viktiga marknader för SUMP-TVoch både bok-branschen och radio nämdes.
 

Två!Senare på natten konfererades det vidare i pub, bar och dans-miljö... En medlem beställde ett antal Whiskey-sour, en annan gick och snål-köpte i tax-free butiken. Förtärandet av alkohol gav senare avkastning i såväl svammel som dass-besök... Alltså en lyckad SUMP-TV konferens där vi också representerade staden Södertälje på internationellt vatten.

la-la-lala-laHuuuäääääärk!!!